Leren zweefvliegen

Ja, we weten het, geen tijd... altijd maar druk... druk... druk...

 
Ontdek de andere kant van stress… ontspan… en leer zweefvliegen
Die droom om toch eens te leren zweefvliegen en zelf zo’n sierlijke vogel te besturen.. Het kan, zelfs al ben je een carrière dier, een drukke manager, of een gestreste ondernemer…
 

Volgens een nieuw concept
Op maat verzorgen wij voor iedere cursist een persoonlijke opleiding, met grote aandacht voor kwaliteit, klasse en sfeer. In een moderne accommodatie, met gloednieuwe vliegtuigen van een nieuw concept.
 
Zweefvliegen met inklapbare motor
Onze moderne opleidingsvloot kan met behulp van een inklapbare motor (een stille wankel motor) zelf starten, na een klim converteert het vliegtuig zich tot modern zweefvliegtuig, gelijk James Bond. Binnen dit concept kan een leerling intensief en efficiënter worden getraind waardoor de zweefvliegopleiding sneller kan worden doorlopen.
 
De opleiding
Na een intakevlucht van 60 minuten wordt in gezamenlijk overleg bepaald óf en hoe de opleiding wordt gevolgd. Per leerling wordt een individueel schema vastgesteld, opleiding kan plaatsvinden op ieder deel van de dag, ook ’s avonds. E.e.a. is wel afhankelijk van het weer. De opleiding is opgezet in logische blokken met theorie en praktijk en wordt gegeven door zeer ervaren instructeurs.
 

Waar
Op vliegveld Midden Zeeland bevindt zich de accommodatie van Zeeland Zweefland grenzend aan het Veerse Meer vlak bij de stranden van Zoutelande en Domburg. Op fietsafstand van Middelburg. De zeer moderne accommodatie heeft naast een grote hangaar ook eigen les- en presentatie ruimtes en niet onbelangrijk een uiterst gezellige kantine. Het vliegveld is verder voorzien van een prettig restaurant met een heerlijk terras uitkijkend over het vliegbedrijf.
 

Geïnteresseerd? 
Maak een afspraak voor een intakevlucht en kijk of je weerstand kan bieden aan deze verleiding.
 


Proefles reserveren