1. Arrangement SIERRA SINGLE

Op een comfortabele manier kennis maken
Dit introductie arrangement stelt u in de gelegenheid om op een comfortabele manier kennis te maken met het zelf zweefvliegen. 
Dit arrangement geeft veel aandacht aan U en uw wens om kennis te maken met het zweefvliegen. Gedurende het gehele dagdeel heeft u uw persoonlijke instructeur die u met veel enthousiasme probeert te laten genieten van deze bijzondere sport.Inhoud
In het restaurant 'Midden Zeeland' wordt u hartelijk ontvangen door uw instructeur, na een 'bakje' koffie met Zeeuwse bolus gaan we in het cursuslokaal van ZeelandZweefland beginnen met de theorie van het zweefvliegen, benodigd voor de eerste praktijkles. De theorieles brengen we in de praktijk op een realistische zweefvliegsimulator, de basisprincipes van het vliegen worden beoefend en u wordt klaargestoomd voor de praktijk.
Eindelijk; het is zover de praktijk; gedurende een uur gaan we in de lucht aan de slag. u zit voorin op de plaats van de piloot, de instructeur zit achter u. In dit eerste uur bestuurt u grotendeels het vliegtuig zelf. 
Na de vlucht volgt de debriefing en evaluatie van uw vlucht.

Programma
13:00 Ontvangst en kennismaking
13:30 Theorie van het zweefvliegen, basis beginselen benodigd voor de eerste praktijkles
14:00 Oefeningen op de simulator als voorbereiding op de eerste praktijkles
14:30
Praktijkles; minstens
30 minuten vliegen in de ASK21MI 
15:30 Nabespreking en afronding
15:45 Einde

Aantal deelnemers:    Maximaal 2 per dagdeel
Aanvang ochtend of middag; tijdschema heeft uitsluitend voorbeeldfunctie
Kosten: € 235,-- per deelnemer 
(ook mogelijk in de vorm van digitale kadobon)